Ето 3 начина за премахване на ежедневните стресови фактори, които разрушават

...
Ето 3 начина за премахване на ежедневните стресови фактори, които разрушават
Коментари Харесай

3 начина да премахнем стресовите фактори в ежедневието си

Ето 3 метода за унищожаване на ежедневните стресови фактори, които унищожават настроението ви, с цел да можете да научите по какъв начин да бъдете по-щастливи всеки ден:

1. Делегирайте дилемите, които ви изнервят.

Може би сте избягвали съответна задача, тъй като това е нещо, което в действителност не обичате да вършиме. Ако става въпрос за работа, може да имате асистент или помощник, който да се оправи с нея. Има и уеб сайтове, които можете да употребявате, като Fiverr и TaskRabbit, с цел да наемете помощ. Можете ли да си позволите да не похарчите 5 или 20 $, с цел да свършите тази задача, когато изтощава силата и настроението ви? Може да имате другар или член на фамилията, който няма същото омерзение към тази задача и би се радвал да се оправи вместо вас. Бихте могли да замените своята натовареност  с тяхната и да си помагате.

2. Просто продължете напред.

След като помислите повече за това какъв брой нерви хвърляте, може да решите, че в действителност не е толкоз огромна работа и ще я оставите и ще продължите напред. Вече няма да позволявате това да ви нервира. Предпочитате да се концентрирайте върху задачите, които ви карат да се чувствате добре, тъй че изцяло зачеркнете тази задача от листата.

3. Направете го.

Когато става въпрос за унищожаване на дразнещи фактори, можете също по този начин просто да го извършите. Има някои неща, за които просто би трябвало да се погрижите и знаете, че ще се чувствате доста по-добре, откакто просто ги извършите! Вместо да мислите за това като за огромна скучна работа, помислете за това като: „ Аз се грижа за живота си. Вече не понасям просто неща, които са второстепенни и изцеждат щастието ми. Подобряването на настроението и силата, която излъчвате, провокира придвижване и в по-големите неща в живота ви. Вероятно ще откриете, че предприемането на дейности за унищожаване на тези стресови фактори може да бъде мотивиращо и да ви накара да не желаете да толерирате други, по-големи проблеми в живота си - като неналичието на връзката, която желаете, или финансовата независимост, която желаете. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР